е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и

...
 е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и
Коментари Харесай

Сатурн е в Козирог до 2020 г.: Какво е важно да знаем?

 е приложение за партньорски хороскопи, неповторимо със своя изчерпателен и изчерпателен астрологически метод. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от  за любители астролози, която дава отговор на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с околните ни хора.

На 19.12.2017 Сатурн влезе в Козирог   до 21.03.2020, когато  ще навлезе във Водолей. На 01.07.2020 Саурн ще се върне в Козирог , а на 17.12.2020 дефинитивно ще премине във Водолей.

В идващите редове Astrobooth  предлага прогнози по какъв начин преносът на Сатурн в Козирог ще повлияе на другите знаци. Първата част на прогнозата можете да видите. За по-голяма акуратност на прогнозата е добре да четете както публикацията за слънчевия си знак, по този начин и тази за асцендента си. Асцендента си можете да изчислите в Astrobooth, в случай че въведете и часа на раждането си в профила си в уеб страницата или приложението (той сега не е наложително поле, с цел да вършиме прогнозите си). 

 

Везни

За вас Козирог заема сферата на дома, фамилията, началото и края, както и подсъзнанието. Сатурн в Козирог ще ви накара да преоцените всеки детайл от тези сфери на битието ви в интервала до 2020 година. Ако сте щастливи с мястото си в живота, фамилията и мястото, където живеете, то в този момент единствено ще затвърдите позициите си. Може би ще ремонтирате или обновите нещо остаряло, само че няма да внасяте съществени промени. Ако нещо обаче, даже подсъзнателно, ви мъчи, не ви дава мира и успокоение, то в този момент ще настъпят промени, които ще обиден фундамента на тези връзки и позиции.

Може да потърсите себе си в разнообразни практики и занимания, които да ви оказват помощ да разберете какво в действителност търсите. Може да укрепите връзките със фамилията си и да поемете повече отговорности, да отделите повече място в живота си на тези връзки, както и може да започнете да подреждате по този начин живота си, че да мислите за дете и нов член на семсйството. Устройството на дома и семейството ще са ви приоритет.  Везни, вие постоянно търсите салдото и хармонията – направете това тематика на укрепването на основите на дома и фамилията ви. Освежете старите детайли и създайте място за новите решения и хора в него.

 

Скорпион

Вие знаете да говорите, да поддържате връзка,  да налагате волята си. Един Скорпион постоянно знае, в случай че го лъжат и постоянно схваща същинската причина за човешкото държание. Във вашия астрологичен дом на общуването, писането, късите пътища, братята и сестрите, вие ще станете същински престиж и каквото кажете, ще е като написано на камък, т.е. закон! Е, това прави общуването доста по-сковано и тежко, в сравнение с е свиканала водната ви природа, само че дълбочината е там, както и абсолютният натурализъм и правота. Добра подмяна за неналичието на еластичност и дозата дебелоглав, които са ви обсебили в този момент. Вие ще знаете постоянно какво е в окото на урагана на всеки проблем, бил той и най-сложния и това ще кара думата ви да се чува. А един Скорпион постоянно приказва безшумно и загадъчно, тъкмо, с цел да бъде чут. Сега ще бъдете по-директни и ясни, само че пък това единствено ще прибавя мощ към вашата, която така и така не е дребна.

Внимавайте обаче с властта, която в този момент с ненаситност ще упражнявате през думите и общуването, с цел да не прекалите със студенината, безапелативния метод и безмилостния натурализъм! Можете обаче да записвате мислите и хрумванията си, ще ви се четат и зачитат, ще ви почитат за тях. Спомени, разбори, размишления или проза, стига да предвидите график на работа, да дадете конструкция на процеса. Ще има промени в съседските места, които обичахте да посещавате и да си почивате, ще има промени и при братята и сестрите, ще поемат повече отговорности и грижи. Ще вземат значими решения за живота си – за положително или за разлъка, а вие ще бъдете необходим там за съвет и поддръжка. Може да ви поканят на разкриване на ново заведение в съседство, на женитба на брат или сестра или да оплачете дружно значима разлъка или закриване на обичано място.

Животът тече бързо и от време на време земната сила на Козирога, измерваща времето за сеене и времето за беритба, е значима насочна точка за мъдрия Скорпион да настрои персоналния си часовник, да споделя правилните думи, разбори, послания към другите и те ще останат постоянно в „ Споменика “ на събитията.

 

Стрелец

Сатурн ще транзитира вашия втори дом на персонално извоюваните пари и полезностите, на финансите ви. Със строго око прегледайте източниците си на приход. Тези ли са, които ще устоят инспекцията на времето, все по този начин и все по толкоз пари ли желаете да печелите. За какво ги харчите? Как управлявате бюджета си? Ако отговорът е " Стабилно, рационално, това е, което постоянно съм желал и което ще ме изведе до мястото в живота и финансовата непоклатимост, които диря ", то вие сте на прав път и единствено се желае да укрепите устоите си. Ако не, то ще се наложи смяна на метода и мястото, от което получавате прихода си, на самия приход и неговото вярно консумиране.

От какъв брой тъкмо и по какъв начин имате потребност? Този въпрос ще е в центъра на мислите и дейностите ви от късната 2017 година до ранната 2020 година и след това, след късото престояване на Сатурн във Водолей, отново ще се върнете към него, с цел да вземете окончателните и най-важни решения в живота си по този въпрос за  интервал до идващите 28 години.

Ако инцидентно печелите парите си от умения, които не са най-стабилните или с максимален капацитет, ще би трябвало да ги измененията, развиете, усъсвършенствате или да измененията всичко.

Сатурн постоянно желае огромни и стабилни резултати,  изкарани с твърдоглав труд по разпоредбите и по остарелия обичаен метод! Е, за един рискован Стрелец това май е сковаващо еднакво, само че помислете каква цел е това – огромната премия на огромния триумф с правилните средства и качествения труд. Кой друг може да ви го обещае, с изключение на Сатурн в Козирог! А Стрелецът постоянно знае по какъв начин!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР